Pikantní fazolový salát s hovězím masem

Pikantní fazolový salát s hovězím masem

28.05.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

Na 8–10 porcí:

  • 1200 g fazolí v tomatě z konzervy (pokud máme bílé fazole, přidáme 1 rajský protlak)
  • 1 velká cibule
  • 4 středně velké sterilované okurky
  • 500 g vařeného zadního hovězího masa
  • špetka krystalového cukru
  • mořská sůl
  • pikantní přídavek – 1 najemno nakrájená feferonka (nemusí být)
  • čerstvě mletý pepř

Postup přípravy pokrmu

V míse smícháme fazole s jemně nakrájenou cibulí, okurkami, na kostičky nakrájeným masem, rajským protlakem, cukrem a solí, dle chuti můžeme přidat feferonku a pepř. Uchováme v chladu. Salát chutná nejlépe až druhý den. Můžete jej podávat buď jako samostatný pokrm s pečivem nebo se dobře hodí ke grilovaným masům.

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz