ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Fazole na noc zalijte vodou. Následující den vodu sceďte, fazole zalijte červeným vínem a vařte 10 až 15 minut. Maso nakrájejte na kousky a orestujte na oleji. Přidejte dvě nakrájené cibule, prolisovaný česnek a osmažte. Několik koleček cibule ponechte stranou na zdobení. K masu přidejte protlak, fazole ochuťte kmínem, majoránkou a chilli papričkami. Promíchejte a zalijte vodou v takovém množství, aby byly všechny suroviny ponořené. Před koncem vaření přidejte kostku masoxu, rajčatový protlak a podle chuti osolte. Duste doměkka. Guláš podávejte ozdobený kolečky cibule a posypaný petrželovou natí. Skvěle chutná s hranolkami.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz