ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Nejprve si nakrájíme veškerou zeleninu – cibuli nahrubo, mrkev na kolečka, celer na kostičky, brambory na větší kostky, česnek na plátky, fazole na menší kousky. Na sádle vypečeme kostičky špeku, přidáme cibuli a osmahneme. Poté osmahneme i ostatní zeleninu s kořením i tymiánem, zarestujeme rajský protlak, zalijeme pivem, případně dolijeme vodou tak, aby byla zelenina zakrytá. Dusíme doměkka, vmícháme kousky hovězího masa i se šťávou z konzervy. Povaříme asi pět minut, aby se maso dobře prohřálo, dochutíme solí, pepřem a sekanou petrželkou. Podáváme s chlebem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz