Hruška (31)

Miluju hovězí Miluju hovězí

Znáte také jako

Pear steak

Popis

Hruška je maličký sval v horní části kýty, který se po odblanění křehkostí vyrovná pravé svíčkové. Díky drobným tukovým paprskům se při úpravě udrží ve šťavnatém a nevysušeném stavu. Maso je přesto velmi libové.

Úprava

Výjimečně chutné maso na steak (medium), ale také „telecí řízek“, na grilování a na minutky.

Recepty

Hovězí na paprice
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
Lilek s hovězím po Japonsku
13.08.2021

Lilek s hovězím po Japonsku

Přečíst...
Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem
13.08.2021

Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem

Přečíst...
Dělení hovězího masa
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz