ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Okořeníme a potřeme česnekem. Vložíme klobásu, slaninu a zamotáme. Na rozpáleném tuku závitek orestujeme a vyjmeme. Přidáme na kostky nakrájenou cibuli a orestujeme do tmava. Vložíme zpět maso a zalijeme kečupem rozmíchaným v pivě. Přikryjeme a dusíme do měkka. Měkké závitky vyjmeme a šťávu zahustíme. Dochutíme solí, drceným kmínem, pepřem a worcesterem. Skřivany dáme zpět s nakrájenou feferonkou a podáváme s tmavým pečivem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz