ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4 porce:
na podávání:
Kvalitní, dobře vyzrálé zadní hovězí umeleme na hrubší šajbě (č. 4). Nadrobno nakrájíme sušená rajčátka, cibuli a okurky. K masu přimícháme žloutky a půl dávky nakrájené zeleniny, ochutíme kmínem, pepřem, paprikou, solí, zakápneme olivovým olejem. Ochutnáme a podle libosti přidáme ještě zeleninu a koření. Je lepší ingredience postupně podle naší chuti přidávat, zpět je vzít nemůžeme. Tousty nasucho opečeme, na ně navršíme tatarský biftek, ozdobíme hoblinkou parmezánu a lístky rukoly.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz