ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
10 porcí:
Do hrnce vložíme scezené fazole, maso, kosti, kořenovou zeleninu, cibuli, rozmáčknuté stroužky česneku, bobkový list, zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Na sádle opečeme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme kolečka klobásy, osmahneme, nasekaný česnek a papriku, necháme zpěnit a odstavíme. Na rozpuštěném másle připravíme světlou jíšku. Když jsou maso a fazole měkké, vyjmeme maso a zeleninu a nakrájíme na malé kousky. Do polévky vmícháme připravenou jíšku, vložíme zpět maso a zeleninu, klobásku na cibuli a česneku a povaříme ještě 15 minut.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz