ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Sejde−li se náhodou v ledničce osamocené pivo s kusem dobře odleželého hovězího, není důvod nespojit jejich osudy k potěše pozvaných přátel.
Maso nakrájíme na nudličky a osmažíme na vyškvařené slanině. Posolíme, popeříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujeme tak, aby poslední vrchní vrstva byla cibule. Zalijeme pivem a dáme zapéci do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Podáváme s chlebem či rýží.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz