Luhačovický špaček z mletého masa

add Tento pokrm je vzpomínkou uplynulých let a to na dobu normalizace.
Více... Více...

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

add Sice to už měla kráva v tlamě, ale nevařené, neuzené a bez křenové omáčky. My to budeme vkládat do úst s knedlíkem.
Více... Více...

Hovězí s dírkami

add Není dírka, jako dírka. Pokud se však dírka vhodně zaplní, může vzniknout nezapomenutelná delikatesa ;-)
Více... Více...

Polský bigos

add Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.
Více... Více...

Farmářský guláš

add Guláš vonící houbami a zeleninou.
Více... Více...

Závitky s vinným listem

add Vyčkejte, až réva vinná rozvine mladé lístky a neleňte je zavařit do slaného nálevu. Můžete si pak po celý rok dopřávat tuto bulharskou delikatesu, která chutná ještě více druhý či třetí den po zpracování (samozřejmě uchovaná v lednici). 
Více... Více...

Zálesácký guláš

add Vařil-li pravý zálesák guláš, přidal všechno co měl v množství přiměřeném. Muselo toho být hodně, muselo to být vydatné a muselo to chutnat. Základem vždy bylo maso a fazole.
Více... Více...

Zapékaná papaya s masovou směsí

add Zapékaná papaya s masovou směsí. Papaya dodává pokrmu jemnou chuť, na Jamajce sbírají v pralese jako my smrkové šišky. Nemáte-li ji po ruce, můžete ji nahradit malou dýní, nebo hruškou.
Více... Více...

Hovězí roštěná na česneku

add Naprosto dokonalá trojkombinace - hovězí roštěná na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Více... Více...

Hovězí steak s jahodovým tatarákem

add Extravagantní, ovšem velmi jednoduchá je kombinace hovězího masa s čerstvými jahodami ochucenými suchým Martini a čerstvou mátou.
Více... Více...

Slavkovské roštěnky

add Když se řekne Slavkov, každému určitě vytane na mysli bitva tří císařů, známější právě jako bitva u Slavkova...
Více... Více...

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

add Toto je tip na delikátně zpracované maso, ideální pro letní grilování. Omáčka s množstvím cibule je skvělým doplňkem a důvodem k další sklenici piva.
Více... Více...

Garni arach

add Garni arach - lilek zapečený s mletým masem, je jedním ze zajímavých jídel Arménské kuchyně.
Více... Více...

Hovězí „stew" s červeným zelím

add Hovězí maso dušené s kořeninovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew" s červeným zelím. 
Více... Více...
Strana 6 z 6