Pivní karbanátky se sýrovou omáčkou

add Karbanátky, ve kterých převažuje zelenina a jsou dochucené nasládlým černým pivem přelité sýrovou omáčkou.
Více... Více...

Hovězí nudličky s dresingem

add Provence - tato jižní část Francie dala jméno asi nejznámější směsi koření. Provensálské koření obvykle obsahuje rozmarýn, bazalku a tymián, někdy také majoránku, dobromysl, saturejku, estragon, v americké variantě se přidává i levandule.
Více... Více...

Fazolový salát s hovězím

add Pikantní fazolový salát s hovězím masem je velmi chutný, můžete jej podávat buď jako samostatný pokrm s pečivem nebo se dobře hodí ke grilovaným masům.
Více... Více...

Sladkokyselé grilované roštěnky

add Grilování je doménou mužů. Dělají to s láskou. Ti mladší okukují na plážích, jak se „roštěnky grilují“ aby je mohli sbalit, ti odrostlejší se postaví k rozpálenému grilu. I to má cosi do sebe a mnohá „roštěnka“ se chytí.
Více... Více...

Dušené závitky z roštěnce

add Dušené závitky z roštěnce doplněné porcí pikantních brusinek a bramborovou či rýžovou přílohou.
Více... Více...

Hovězí loupaná plec na rozmarýnu

add Rozmarýn pomáhá lepšímu trávení, vylučování žluči a moči, proti nadýmání, při nízkém krevním tlaku.
Více... Více...

Dušený hovězí krk na zelenině

add Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.
Více... Více...

Studentské lasagne

add Studentské lasagne, kde těstoviny vůbec vařit nemusíte, ale vkládáte je přímo do nádoby mezi maso a sýr.
Více... Více...

Hovězí „stew" s červeným zelím

add Hovězí maso dušené s kořeninovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew" s červeným zelím. 
Více... Více...

Bife de Caudril se salsou Chimichuri

add Bife de Caudril se salsou Chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem. Bife de cuadril je maso z hovězí kýty.
Více... Více...

Masová trilogie na jehle s ratatouille

add Ratatouille [čti ratatuj], je tradiční francouzský zeleninový pokrm, připravovaný zejména v okolí města Nice.
Více... Více...

Steak z hovězí roštěné

add Steak z hovězí roštěné s bramborou plněnou špenátem. 
Více... Více...

Guláš starého pastevce

add Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou. Slovo je odvozeno z maďarského „gulya“ (stádo hovězího dobytka), ze kterého pochází maďarský název gulyás.
Více... Více...

Krkonošský medvěd

add Krkonošský medvěd nemusí být jen pivo, uděláme si ho ze zadního hovězího masíčka. Ale není na škodu ho pořádně zapít.
Více... Více...
Strana 6 z 6