Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé hovězí maso prodáváme ve čtvrtek 10. ledna 2019 na Tetíně - zámek - The Farm shop 12 - 17 hod. a  v úterý 15. ledna 2019 v Berouně...

Více...
 

V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Kromě Prahy a Brna najdete naše hovězí maso a výrobky na desítkách míst po celém Zlínském kraji i na Slovensku...  

Více...
 

Objednávky hovězího masa a výrobků v našem e-shopu: datum a čas vyzvednutí zveřejněny na webu, nebo dle dohody...

Více...
 

podívejte se na aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky z plemene aberdeen angus z vlastního chovu a zvěřinu z vlastní obory...

Více...
 

kde můžete naše hovězí maso koupit nebo ochutnat. Mezi pravidelné odběratele patří restaurace, prodejny, jídelny MŠ, zákazníci...  

Více...
 

 

Hovězí maso se těší velké oblibě, zejména díky své výrazné a specifické chuti, ve všech ročních obdobích.I když řada lidí preferuje před ostatními druhy masa právě hovězí, na jeho spotřebě se to zatím nijak valně neprojevuje a stále se drží pod hranicí 10 kg/osobu, což je bezesporu velká škoda! Přitom řada našich chovatelů má již technologii zpracování a zrání natolik zmáknutou, že je kulinární zážitek v podstatě  zajištěn, pokud použijete správnou partii ke vhodné úpravě. A jak na to? Jak si to kvalitní maso opatřit a jak ho správně "udělat"? Vše potřebné zjistíte na tomto webu...

 

Pravidelně aktualizujeme "bleskovky" - krátké úderné zprávy s aktuální nabídkou jednotlivých farem

Toho "svého" nejbližšího/nejlepšího chovatele a zpracovatele hovězího masa najdete jednoduše v sekci "Koupím hovězí maso"

Důležité kulinární rady a vhodnost jednotlivých partií/svalů ke konkrétní kulinární úpravě najdete u "Dělení hovězího masa"

Cenné rady Františka Kšány ml.: Jak na bourání masa (přední čtvrť, zadní čtvrť), jak na kulinární úpravu, jak na tatarák, lojové škvarky či carpaccio? Udělejte si čas a podívejte se na náš "celovečerní film", který vás obohatí znalostmi o hovězím mase natolik, že už si na vás nikdo nepřijde! 

Krásný a užitečný dárek: "DVD bourání hovězího masa a jeho prodej ze dvora"

Propagační předměty (kšiltovky s logem milujuhovezi.cz) na webu ČSCHMS.  

Hovězímu zdar!