Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Kromě Prahy a Brna najdete naše hovězí maso a výrobky na desítkách míst po celém Zlínském kraji i na Slovensku...  

Více...
 

Objednávky hovězího masa a výrobků v našem e-shopu: datum a čas vyzvednutí zveřejněny na webu, nebo dle dohody...

Více...
 

Pojízdná prodejna s hovězím na vás bude čekat v sobotu 15. 12. 2018 od 8 do 14 hodin v Praze Dejvicích na Kulaťáku! Další termíny níže.  

Více...
 

podívejte se na aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky z plemene aberdeen angus z vlastního chovu a zvěřinu z vlastní obory...

Více...
 

Poslední letošní rozvoz vyzrálého hovězího masa plánujeme ve dnech 17. - 20.12. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

kde můžete naše hovězí maso koupit nebo ochutnat. Mezi pravidelné odběratele patří restaurace, prodejny, jídelny MŠ, zákazníci...  

Více...
 

Vyzvednutí objednávek je možné i v naší pojízdné prodejně na Farmářském trhu na Starém městě v Mladé Boleslavi 21. prosince.  

Více...
 

 

A to se snažil našim chovatelům v průběhu příjemného večera několikrát vštípit pan Karel Svoboda, zapálený propagátor dobrého masa a hovězího zvláště, který jakožto člověk pracující pro společnost Zich a spol., s.r.o. nabízí svým zákazníkům a zájemcům kromě jiného také zrací a fermentační skříň od firmy Frulinox, která je svým způsobem na trhu unikátní. Prostě správné zrání je základem úspěchu. Pokud jste nebyli přítomní ani druhý den, který byl věnovaný laické veřejnosti a byla to opravdová show na všech úrovních - je tu pro vás malá ochutnávka z této unikátní DEGUSTACE formou fotografií  od paní Květoslavy Slezákové z prostřední krásné a vkusně zařízené restaurace pana Michala Vnuka, který se se svým týmem zasadil o nevšední zážitek účastníků. Rozhodně se budeme všichni těšit na další podobnou akci! 

 

DEGUSTACE 25.9.2018 aneb VARIACE na MASO, MASO, MASO

 

Místo konání: Restaurant VnukNepasice 55, Třebechovice pod Orebem 503 46

Ochutnávala se masa vyzrálá suchou nebo mokrou cestou z několika masných plemen: aberdeen angus, salers, charolais, limousine a masný simentál × čestr.