Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 12.2. - Praha, 13.2. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant a okolí, najdete nás na FB...

Více...
 

Zveme všechny zpracovatele masa, šéfkuchaře, mistry řezníky a uzenáře, farmáře i gastronauty 25. 2. 2020 do RESTAURACE OSSEGG v PRAZE.

Více...
 

Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 27. - 29.1. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

DEGUSTACE aneb společenské setkání určené zejména zpracovatelům hovězího masa s příběhem, tedy našim chovatelům, kteří se svým zvířatům věnují s láskou a péčí a tak i závěrečný produkt je úžasným kulinárním zážitkem, když mu dáte to co potřebuje. 

 

A to se snažil našim chovatelům v průběhu příjemného večera několikrát vštípit pan Karel Svoboda, zapálený propagátor dobrého masa a hovězího zvláště, který jakožto člověk pracující pro společnost Zich a spol., s.r.o. nabízí svým zákazníkům a zájemcům kromě jiného také zrací a fermentační skříň od firmy Frulinox, která je svým způsobem na trhu unikátní. Prostě správné zrání je základem úspěchu. Pokud jste nebyli přítomní ani druhý den, který byl věnovaný laické veřejnosti a byla to opravdová show na všech úrovních - je tu pro vás malá ochutnávka z této unikátní DEGUSTACE formou fotografií  od paní Květoslavy Slezákové z prostřední krásné a vkusně zařízené restaurace pana Michala Vnuka, který se se svým týmem zasadil o nevšední zážitek účastníků. Rozhodně se budeme všichni těšit na další podobnou akci! 

 

DEGUSTACE 25.9.2018 aneb VARIACE na MASO, MASO, MASO

 

Místo konání: Restaurant VnukNepasice 55, Třebechovice pod Orebem 503 46

Ochutnávala se masa vyzrálá suchou nebo mokrou cestou z několika masných plemen: aberdeen angus, salers, charolais, limousine a masný simentál × čestr.