DEGUSTACE aneb společenské setkání určené zejména zpracovatelům hovězího masa s příběhem, tedy našim chovatelům, kteří se svým zvířatům věnují s láskou a péčí a tak i závěrečný produkt je úžasným kulinárním zážitkem, když mu dáte to co potřebuje.
A to se snažil našim chovatelům v průběhu příjemného večera několikrát vštípit pan Karel Svoboda, zapálený propagátor dobrého masa a hovězího zvláště, který jakožto člověk pracující pro společnost Zich a spol., s.r.o. nabízí svým zákazníkům a zájemcům kromě jiného také zrací a fermentační skříň od firmy Frulinox, která je svým způsobem na trhu unikátní. Prostě správné zrání je základem úspěchu. Pokud jste nebyli přítomní ani druhý den, který byl věnovaný laické veřejnosti a byla to opravdová show na všech úrovních - je tu pro vás malá ochutnávka z této unikátní DEGUSTACE formou fotografií od paní Květoslavy Slezákové z prostřední krásné a vkusně zařízené restaurace pana Michala Vnuka, který se se svým týmem zasadil o nevšední zážitek účastníků. Rozhodně se budeme všichni těšit na další podobnou akci!
DEGUSTACE 25.9.2018 aneb VARIACE na MASO, MASO, MASO
Místo konání: Restaurant Vnuk, Nepasice 55, Třebechovice pod Orebem 503 46
Ochutnávala se masa vyzrálá suchou nebo mokrou cestou z několika masných plemen: aberdeen angus, salers, charolais, limousine a masný simentál × čestr.
Wagyu z Bioparku: objednávejte v našem e-shopu!
Společnost Biopark, jakožto největší chovatel skotu plemene wagyu v ČR, již od roku 20...
Více...
|
ANGUSO: Farmářské trhy Trutnov - Poříčí opět každou sobotu!
Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobo...
Více...
|
BIOPARK má výdejní místa po celé Praze!
Biohovězí od Bioparku, s.r.o. můžete koupit hned na několika místech Prahy: http://www...
Více...
|
Milujuhovezi.cz na webovém projektu "Jen to dobré"
Rozhovor o webu milujuhovezi.cz na webovém projektu Ministerstva zemědělství "Jen to d...
Více...
|