Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Prodej hovězího masa z Plzeňského kraje plánujeme na čtvrtek 28. února. Bližší informace na www.farmaborek.cz 

Více...
 

dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Až půjdete o víkendu na tetínské vyhlídky, stavte se v našem FARM SHOPU na zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé hovězí maso prodáváme ve čtvrtek 10. ledna 2019 na Tetíně - zámek - The Farm shop 12 - 17 hod. a  v úterý 15. ledna 2019 v Berouně...

Více...
 

V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Zájem o výrobky "s příběhem", tedy takové, u kterých může prodávající zákazníkovi vyprávět celou jejich historii, kontinuálně stoupá. Prodej ze dvora a z farmy je stále populárnější i v případě hovězího masa, a tak si ti farmáři, kteří se touto cestou vydali a dělají svou práci dobře, na nedostatek zákazníků rozhodně nemohou stěžovat. Pokud uvažujete, že se k této skupině sedláků přidáte i vy, a současně nemáte dostatek zkušeností s bouráním a přípravou masa k prodeji, tak se vám bude jistě hodit naše DVD, které jsme vytvořili ve spolupráci s věhlasnými odborníky v čele se známým řezníkem Františkem Kšánou ml. Pokud jste pouze fandové hovězího masa a chcete se o bourání a užití jednotlivých svalových partií a druhů masa něco dozvědět, pak je tento materiál určen i Vám. Bonusem je pak příprava lojových škvarek, carpacia a tataráku! 

 

Máte-li o DVD zájem, můžete si ho zakoupit na webu ČSCHMS, kde najdete i další zajímavé produkty.

 

Kamil Malát, ČSCHMS