Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 29.-31.7. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na nádherné tetínské vyhlídky - 3 km od Berouna, stavte se do prodejny THE FARM SHOP, umístěné z čela zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé vyzrálé hovězí maso prodáváme každý čtvrtek na Tetíně - zámek - The Farm Shop 12 - 17 hod. a  v sobotu 9 - 12 hod., v úterý a pátek jsme v Berouně...

Více...
 

V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Zaujala Vás videa v naší sekci "Zpracování hovězího masa" a máte zájem mít tento jedinečný materiál na DVD ve svém archivu? Není nic jednoduššího než si DVD objednat přes e-shop Českého svazu chovatelů masného skotu.

Zájem o výrobky "s příběhem", tedy takové, u kterých může prodávající zákazníkovi vyprávět celou jejich historii, kontinuálně stoupá. Prodej ze dvora a z farmy je stále populárnější i v případě hovězího masa, a tak si ti farmáři, kteří se touto cestou vydali a dělají svou práci dobře, na nedostatek zákazníků rozhodně nemohou stěžovat. Pokud uvažujete, že se k této skupině sedláků přidáte i vy, a současně nemáte dostatek zkušeností s bouráním a přípravou masa k prodeji, tak se vám bude jistě hodit naše DVD, které jsme vytvořili ve spolupráci s věhlasnými odborníky v čele se známým řezníkem Františkem Kšánou ml. Pokud jste pouze fandové hovězího masa a chcete se o bourání a užití jednotlivých svalových partií a druhů masa něco dozvědět, pak je tento materiál určen i Vám. Bonusem je pak příprava lojových škvarek, carpacia a tataráku! 

 

Máte-li o DVD zájem, můžete si ho zakoupit na webu ČSCHMS, kde najdete i další zajímavé produkty.

 

Kamil Malát, ČSCHMS