Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Kromě Prahy a Brna najdete naše hovězí maso a výrobky na desítkách míst po celém Zlínském kraji i na Slovensku...  

Více...
 

Objednávky hovězího masa a výrobků v našem e-shopu: datum a čas vyzvednutí zveřejněny na webu, nebo dle dohody...

Více...
 

Pojízdná prodejna s hovězím na vás bude čekat v sobotu 15. 12. 2018 od 8 do 14 hodin v Praze Dejvicích na Kulaťáku! Další termíny níže.  

Více...
 

podívejte se na aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky z plemene aberdeen angus z vlastního chovu a zvěřinu z vlastní obory...

Více...
 

Poslední letošní rozvoz vyzrálého hovězího masa plánujeme ve dnech 17. - 20.12. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

kde můžete naše hovězí maso koupit nebo ochutnat. Mezi pravidelné odběratele patří restaurace, prodejny, jídelny MŠ, zákazníci...  

Více...
 

Vyzvednutí objednávek je možné i v naší pojízdné prodejně na Farmářském trhu na Starém městě v Mladé Boleslavi 21. prosince.  

Více...
 

Zájem o výrobky "s příběhem", tedy takové, u kterých může prodávající zákazníkovi vyprávět celou jejich historii, kontinuálně stoupá. Prodej ze dvora a z farmy je stále populárnější i v případě hovězího masa, a tak si ti farmáři, kteří se touto cestou vydali a dělají svou práci dobře, na nedostatek zákazníků rozhodně nemohou stěžovat. Pokud uvažujete, že se k této skupině sedláků přidáte i vy, a současně nemáte dostatek zkušeností s bouráním a přípravou masa k prodeji, tak se vám bude jistě hodit naše DVD, které jsme vytvořili ve spolupráci s věhlasnými odborníky v čele se známým řezníkem Františkem Kšánou ml. Pokud jste pouze fandové hovězího masa a chcete se o bourání a užití jednotlivých svalových partií a druhů masa něco dozvědět, pak je tento materiál určen i Vám. Bonusem je pak příprava lojových škvarek, carpacia a tataráku! 

 

Máte-li o DVD zájem, můžete si ho zakoupit na webu ČSCHMS, kde najdete i další zajímavé produkty.

 

Kamil Malát, ČSCHMS