Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

 

...a co vše může do budoucna sám ovlivnit. Jak zefektivnit provoz úsporou pracovní síly a snížit spotřebu elektrické energie a časovou náročnost pracovního procesu. Úspěšný bude ten, kdo nabídne zákazníkům nejenom vysokou kvalitu a produkt s benefitem, ale těchto ukazatelů dosáhne s přiměřenými náklady. A to je kámen úrazu.  Mnoho provozoven neumí efektivně využít moderních technologií. Příliš operací se během týdne provádí v malém množství a opakovaně. Z toho plynou nároky na čas, pracovní sílu, neefektivní využití surovin a nákupu ve velkém a tak dále.

 

Existují zařízení, která umí zastat práci několika strojů a několika pracovníků.

 

Ing. Jaroslav Krejčí, friulinox.cz

Karel Svoboda, gastronox.cz