ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Předehřejte troubu na 150 stupňů.
Do zapékací misky nebo pekáčku poklaďte na dno nakrájenou cibuli a papriky.
Smíchejte rajský protlak, agave nebo med, všechno sušené koření a chilli omáčku nebo Tabasco a směs pak dobře promíchejte s hovězím nakrájeným na kostky.
Maso dejte na papriku a cibuli a zalijte hovězím vývarem.
Mísu zakryjte pečícím papírem a navrch ještě alobalem.
Po třech hodinách zkontrolujte, zda se maso rozpadá.
Můžete dopéct dalších 30 minut.
Upečené maso pořádně promíchejte s cibulí a paprikou.
Dobrou chuť vám přeje Biopark!
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz