Hovězí na tymiánu s hlívou ústřičnou

add Hlíva ústřičná je jedlá dřevokazná houba s všestranným použitím jak do hotových jídel, tak k nakládání do octa nebo sušení.
Více... Více...

Biftek s banánem a zázvorovou omáčkou

add Šťavnatý polosyrový biftek, jenž si uchovává hodnotné živočišné bílkoviny, zázvorová omáčka, která rozpálí organizmus, a jemný banán, co pohladí, vám dopřejí nevšední chuťový zážitek.
Více... Více...

Mexická pánev

add Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad, z nichž mnohé jsou domácího původu.
Více... Více...

Medvědí tlapa

add Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Více... Více...

Fazolový salát s hovězím

add Pikantní fazolový salát s hovězím masem je velmi chutný, můžete jej podávat buď jako samostatný pokrm s pečivem nebo se dobře hodí ke grilovaným masům.
Více... Více...

Polský bigos

add Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.
Více... Více...

Hovězí maso s citronem

add Prostě recept s hovězím masem...
Více... Více...

Cikánský kotlík

add Cikánský kotlík je pořádná polévka ze silného masového vývaru a plná zeleniny, luštěnin, masa, uzenin a obilovin.
Více... Více...

Hovězí na burgundský způsob

add Burgundsko vděčí za své jméno kmenům germánských Burgundů, kteří založili v 5. století v jihovýchodní Galii svoji říši, jež se v 6. století stala součástí franské říše a my vděčíme Burgundám za vinikající víno.
Více... Více...

Zelný guláš

add Guláš a klasika? V tomto případě vás překvapí chuťovou souhrou hovězího a zelí, které zaplní váš talíř.
Více... Více...

Hovězí uzený jazyk se smetanovou omáčkou

add Jemné maso uzeného jazyka je skvělé v doprovodu se smetanovou omáčkou, kterážto se vyznačuje hedvábnou konzistencí, doplněná je pikantními ančovičkami, kapary a šťavnatými rajčátky. A smetanový knedlíček je vskutku sváteční!
Více... Více...

Pěna z uzeného jazyka s červenou řepou

add Jemná pěna z uzeného jazyka doplněná marinovanou okurkou a červenou řepou je sikvělý rozjezd pro nabuzení chuťových buněk. 
Více... Více...

Ruský boršč

add Existuje mnoho způsobů jak připravit ruský boršč a záleží jen na tom, kdo ho připravuje. Ale jedno mívají boršče vždy společné – maso, červenou řepu a zeleninu.
Více... Více...

Klasický hovězí burger

add Maso v burgeru je možné doplnit podle vaší chuti a bude vždy výborný. Příprava této pochoutky je snadná - rozkrojit housku, připravit maso a vyskládat nejrůznější druhy přílohy dovnitř. Ale zkoušeli jste už péct domácí housku? My vás to naučíme.
Více... Více...
Strana 1 z 6