Hovězí po čínsku

add Čína je převeliká země, navíc pověstná velkými ohňostroji, Velkou čínskou zdí i kulinářským uměním, které je přec pro nás z říše orientu. Nicméně se i tak může státi velkým gastronomickým zážitkem.
Více... Více...

Klasický hovězí burger

add Maso v burgeru je možné doplnit podle vaší chuti a bude vždy výborný. Příprava této pochoutky je snadná - rozkrojit housku, připravit maso a vyskládat nejrůznější druhy přílohy dovnitř. Ale zkoušeli jste už péct domácí housku? My vás to naučíme.
Více... Více...

Mexická pánev

add Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad, z nichž mnohé jsou domácího původu.
Více... Více...

Luhačovický špaček z mletého masa

add Tento pokrm je vzpomínkou uplynulých let a to na dobu normalizace.
Více... Více...

Telecí na hříbkách a smetaně

add Každý zkušený houbař má svoje "místečka" odkud vždy nějaké hříbky přinese...
Více... Více...

Námořnické maso s květákem

add Voňavý špek, zelenina a exotické koření tvoří přísady námořnické krmě.
Více... Více...

Garni arach

add Garni arach - lilek zapečený s mletým masem, je jedním ze zajímavých jídel Arménské kuchyně.
Více... Více...

Bobotie

add Jak se stravují v jižní Africe? Než tam pojedete, zkuste zda-li vám tam bude chutnat.
Více... Více...

Polévka stracciatella

add Tuto polévku podávali římským vojákům za dob starověkého Říma.
Více... Více...

Pečená hovězí svíčková po anglicku

add Pečená hovězí svíčková po anglicku s kaparovou a hořčičnou omáčkou, fazolové lusky s vypečenou slaninou a sametové brambory. 
Více... Více...

Osso buco

add Osso buco je tradiční italský pokrm, oblíbená specialita především z okolí Milána. „Osso“ je italsky kost, „buco“ znamená díra, tedy kost s dírou. Základem jídla je totiž plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s kostí z dolní části nohy (kližky).
Více... Více...

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

add Sice to už měla kráva v tlamě, ale nevařené, neuzené a bez křenové omáčky. My to budeme vkládat do úst s knedlíkem.
Více... Více...

Plzeňský karbonát

add Pivaři zpozorní, neb dle rčení, že dvě dobré věci nemohou dát dohromady nikdy věc špatnou, mohou se nyní těšit na kulinářský zážitek.
Více... Více...

Medvědí tlapa

add Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Více... Více...
Strana 1 z 6