Hovězí steak s jahodovým tatarákem

add Extravagantní, ovšem velmi jednoduchá je kombinace hovězího masa s čerstvými jahodami ochucenými suchým Martini a čerstvou mátou.
Více... Více...

Minihamburgery

add Minihamburger je obyčejný karbanátek, který jistý plzeňák ve světě za velkou louží povýšil na nadkarbanátek. Jedí ho po celém světě, občerstvení typu fast food s hamburgery najdete naprosto všude. 
Více... Více...

Dušený hovězí krk na zelenině

add Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.
Více... Více...

Tafelspitz

add Tafelspitz je vídeňská lahůdka pro zasvěcené labužníky. Připravuje se z určité části hovězího masa – tzv. květové špičky. Je tradičním pokrmem Rakouska-Uherska a dnes se považuje za rakouské národní jídlo.
Více... Více...

Ostravská fazolačka

add Ostravská fazolačka - aneb vydatná polévka s pikantní vložkou.
Více... Více...

Polský bigos

add Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.
Více... Více...

Hovězí se zeleninou a jablky

add Jednoduché, zdravé a navíc i chutné. Co víc si přát?
Více... Více...

Hovězí ořech s párky a slaninou

add Párky jsou různé. Ty levnější, plné náhražek masa, s konzistencí kašovitou, nechte na pultě prodávajícího. I když párek bude schován v mase, konečný efekt je na kvalitě párků závislý.
Více... Více...

Pěna z uzeného jazyka s červenou řepou

add Jemná pěna z uzeného jazyka doplněná marinovanou okurkou a červenou řepou je sikvělý rozjezd pro nabuzení chuťových buněk. 
Více... Více...

Minutková svíčková

add Do třiceti minut můžete podávat vynikající, po špeku voňavou a bílým vínem vyladěnou minutkovou omáčku se steakem z pravé svíčkové a slaninou. 
Více... Více...

Tatarský biftek

add Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob
Více... Více...

Ragú z hovězí oháňky

add Ragú je tajemný název pro pokrm který má své kořeny ve francouzské kuchyni. Jedná se o pikantní podušenou směs zeleniny, masa, nebo vitřností. V našem případě využijeme hovězí oháňku.
Více... Více...

Studentské lasagne

add Studentské lasagne, kde těstoviny vůbec vařit nemusíte, ale vkládáte je přímo do nádoby mezi maso a sýr.
Více... Více...

Masové knedlíčky s majoránkovou omáčkou

add Masovo-kroupové knedlíčky s majoránovou omáčkou jsou k nalezení již ve středověkých kuchařkách.
Více... Více...
Strana 1 z 6