Polský bigos

add Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.
Více... Více...

Cikánský kotlík

add Cikánský kotlík je pořádná polévka ze silného masového vývaru a plná zeleniny, luštěnin, masa, uzenin a obilovin.
Více... Více...

Pečená hovězí svíčková po anglicku

add Pečená hovězí svíčková po anglicku s kaparovou a hořčičnou omáčkou, fazolové lusky s vypečenou slaninou a sametové brambory. 
Více... Více...

Hovězí maso s citronem

add Prostě recept s hovězím masem...
Více... Více...

Polévka ze sekyrky

add Hutná a vydatná polévka patří do každodenního táborového jídelníčku. 
Více... Více...

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

add Sice to už měla kráva v tlamě, ale nevařené, neuzené a bez křenové omáčky. My to budeme vkládat do úst s knedlíkem.
Více... Více...

Kapusťák s cibulovým salátem

add Kapustový prejt je pečená pochoutka ze zelí a masa.
Více... Více...

Hovězí „stew" s červeným zelím

add Hovězí maso dušené s kořeninovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew" s červeným zelím. 
Více... Více...

Minihamburgery

add Minihamburger je obyčejný karbanátek, který jistý plzeňák ve světě za velkou louží povýšil na nadkarbanátek. Jedí ho po celém světě, občerstvení typu fast food s hamburgery najdete naprosto všude. 
Více... Více...

Albánský kebab na roštu

add Albánie, ač stejně jako naše země, byla součástí neporazitelné socialistické soustavy svobodných a suverénních států v područí velkého východního bratra, byla a stále ještě je pro mnohé z nás zemí nepoznanou. Určitě je to škoda. Začněme ji poznávat od našeho stolu.
Více... Více...

Tatarský biftek

add Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob
Více... Více...

Studentské lasagne

add Studentské lasagne, kde těstoviny vůbec vařit nemusíte, ale vkládáte je přímo do nádoby mezi maso a sýr.
Více... Více...

Tafelspitz

add Tafelspitz je vídeňská lahůdka pro zasvěcené labužníky. Připravuje se z určité části hovězího masa – tzv. květové špičky. Je tradičním pokrmem Rakouska-Uherska a dnes se považuje za rakouské národní jídlo.
Více... Více...

Sekaná s olivami a moravským uzeným

add Italské olivy, moravské uzené, česká kuchyně? Proč ne. Vzájemně se to krásně a chutně doplňuje. Vyzkoušejte!
Více... Více...
Strana 1 z 6