Námořnické maso s květákem

add Voňavý špek, zelenina a exotické koření tvoří přísady námořnické krmě.
Více... Více...

Steak s jahodovou omáčkou

add Hovězí steak s jahodovou omáčkou a opečenou čekankou, který nocení jen dámy.
Více... Více...

Masové knedlíčky s majoránkovou omáčkou

add Masovo-kroupové knedlíčky s majoránovou omáčkou jsou k nalezení již ve středověkých kuchařkách.
Více... Více...

Zelný guláš

add Guláš a klasika? V tomto případě vás překvapí chuťovou souhrou hovězího a zelí, které zaplní váš talíř.
Více... Více...

Hovězí kostičky se špenátem

add Asi každý, kdo si protrpěl zdravé školní stravování, si vypěstoval averzi vůči špenátu. Doba je jiná, příprava špenátu je jiná, jiný je i výsledný efekt. Hovězí se špenátem může chutnat i těm, kteří se ještě dnes osypou při vzpomínce na dozorujícího pedagoga, který nestrpěl ani zbyteček špenátu na talíři.
Více... Více...

Vídeňský řízek s bramborovým salátem

add Ve Vídni podávají porci bramborového salátu s porcí salátu z polníčku ve sladkokyselém nálevu.
Více... Více...

Svíčková s koprovou omáčkou

add Koprová omáčka rozhodně patří do tradiční české kuchyně. S falešnou svíčkovou tvoří tu nejlepší kombinaci chutí.
Více... Více...

Kebab

add Kebab je označení různých grilovaných nebo na rožni pečených jídel z Blízkého východu a Asie.
Více... Více...

Maso po myslivecku

add Myslivecká pochoutka pro milovníky masa, připravená z hovězího zadního masa.
Více... Více...

Hovězí mole

add Mole je odvozeno od slova moli, což po aztécku znamená omáčka kořeněná chilli. My zde využijeme také nezvyklou kombinaci čokolády a hovězí roštěné. 
Více... Více...

Znojemská hovězí pečeně

add Když jde o Českou kuchyni, musíme mezi Svíčkovou a Koprovou omáčku určitě zařadit i tu Znojemskou!
Více... Více...

Sladkokyselé grilované roštěnky

add Grilování je doménou mužů. Dělají to s láskou. Ti mladší okukují na plážích, jak se „roštěnky grilují“ aby je mohli sbalit, ti odrostlejší se postaví k rozpálenému grilu. I to má cosi do sebe a mnohá „roštěnka“ se chytí.
Více... Více...

Zálesácký guláš

add Vařil-li pravý zálesák guláš, přidal všechno co měl v množství přiměřeném. Muselo toho být hodně, muselo to být vydatné a muselo to chutnat. Základem vždy bylo maso a fazole.
Více... Více...

Telecí na hříbkách a smetaně

add Každý zkušený houbař má svoje "místečka" odkud vždy nějaké hříbky přinese...
Více... Více...
Strana 1 z 6