Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 23.9. - Praha, 24.9. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant a okolí, najdete nás na FB...

Více...
 

Pro své zákazníky i širokou veřejnost jsme vydali překlad knihy Joela Salatina pod českým názvem Boží krávy a prasata v žitě...  

Více...
 

Další termín prodeje hovězího masa z Plzeňského kraje je plánován na čtvrtek 20. srpna. Více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

aneb nepříjemná zkušenost jednoho řeznického mistra, které se dalo velmi lehce předejít neb nový "hlídací" systém byl spuštěn...

Více...
 

Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků... 

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Naše hovězí maso pochází ze zvířat plemene aberdeen angus, celoročně volně pasených na čistých pastvinách Vysočiny. Od porážky zabere výroba této pochutiny 10 týdnů. Z masa je sušením postupně odstraněna téměř veškerá voda, jeho hmotnost klesne na méně než polovinu a stane se tak silným koncentrátem bílkovin a zdravých tuků - to vše v souladu a s naším respektem k přírodním zákonitostem od trsu trávy až po hotový výrobek.

 

Na letošním dvacátém ročníku soutěže "Česká biopotravina" se stalo biopotravinou roku naše sušené hovězí maso. Odborná devatenáctičlenná porota hodnotila neuvěřitelných 150 přihlášených výrobků a produktů rozdělených do pěti různých kategorií. Sušené angusské maso z Mitrova zároveň vyhrálo i ve své kategorii biopotravina živočišného původu. V soutěži jsme bodovali již v minulých letech, ale sušené maso jsme letos přihlásili spíše namátkou a úspěch pro nás byl překvapením. Produkt jsme ladili dlouho a při přípravě např. nevyužívám rychlosůl. Soutěž určenou tuzemským producentům biopotravin pořádá PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců.

 

Robert Zelený

 

www.mitrovksky.com