Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Prodej hovězího masa z Plzeňského kraje plánujeme na čtvrtek 28. března. Bližší informace na www.farmaborek.cz 

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Až půjdete o víkendu na tetínské vyhlídky, stavte se v našem FARM SHOPU na zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé hovězí maso prodáváme ve čtvrtek 10. ledna 2019 na Tetíně - zámek - The Farm shop 12 - 17 hod. a  v úterý 15. ledna 2019 v Berouně...

Více...
 

V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Kauzy týkající se prodeje závadného hovězího masa z nemocných zvířat zvýšila zájem lidí i médií o kvalitu potravin. Vše se ubírá směrem upřednostňování českých výrobků, což samozřejmě vnímáme velmi pozitivně. Je ale třeba naučit spotřebitele jak rozeznat "české" od "méně českého" a jak se vyznat v na první pohled složitých textech etiket, které musí splňovat přísnou legislativu a to hovězí maso nevyjímaje.  A co všechno musí být/a je na štítcích uvedeno? Na příkladu lze ukázat, co vše může zákazník z etikety rozklíčovat. Budeme rádi, když nám tyto informace pomůžete šířit mezi své známé a lidi, kterým není jedno, jaké potraviny a odkud konzumují...

  

Je to prosté - číst etikety a kupovat české. Jistě poznáte, které nekupovat. Koupíte-li maso označené 4x Česká republika nebo CZ a číslo v oválu, máte jistotu, že je české, ale další údaje např. o kategorii zvířete si neověříte. Vyžadujte maso označené i číslem zvířete. Mladý býk 781208052. Toto číslo můžete zadat na www.hovezimaso.cz či přímo na našem webu (ověření původu) a tam si vše ověřit.

 

Býk narozen 18.12.2017, poražen 18.2.2019, plemeno T100. V sekci o plemenech a najdete, že je to čistokrevný charolais. Tedy opravdu maso z mladého býka a navíc masného plemene a již odleželé.

 

To už lze pokazit jen špatnou kulinární úpravou.