Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Kýtu necháme zrát minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a vakuujeme. Ceník níže. 

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality (volka wagyu 75% a 100%). Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Pro své zákazníky i širokou veřejnost jsme vydali překlad knihy Joela Salatina pod českým názvem Boží krávy a prasata v žitě...  

Více...
 

Další termín prodeje hovězího masa z Plzeňského kraje je plánován na čtvrtek 20. srpna. Více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

aneb nepříjemná zkušenost jednoho řeznického mistra, které se dalo velmi lehce předejít neb nový "hlídací" systém byl spuštěn...

Více...
 

Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků... 

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

Více...
 

Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Nadcházející čas se neodmyslitelně pojí s konzumací kvalitních potravin. Hovězí maso patří mezi velmi oblíbené druhy, zejména díky své výrazné a specifické chuti. I když řada lidí preferuje před ostatními druhy masa právě hovězí, na jeho spotřebě se to zatím nijak valně neprojevuje a stále se drží pod hranicí 10 kg/osobu, což je bezesporu velká škoda! Přitom řada našich chovatelů má již technologii zpracování a zrání natolik zmáknutou, že je kulinární zážitek v podstatě  zajištěn, pokud použijete správnou partii ke vhodné úpravě. Zpracovatelé se na Vánoce pilně připravují v nabídce mají více masa než obvykle. A jak na to? Jak si to kvalitní maso opatřit a jak ho správně "udělat"? Vše potřebné zjistíte na tomto webu, pár doporučení naleznete níže...

 

  

Pravidelně aktualizujeme "bleskovky" - krátké úderné zprávy s aktuální nabídkou jednotlivých farem

Toho "svého" nejbližšího/nejlepšího chovatele a zpracovatele hovězího masa najdete jednoduše v sekci "Koupím hovězí maso"

Důležité kulinární rady a vhodnost jednotlivých partií/svalů ke konkrétní kulinární úpravě najdete u "Dělení hovězího masa"

Cenné rady Františka Kšány ml.: Jak na bourání masa (přední čtvrť, zadní čtvrť), jak na kulinární úpravu, jak na tatarák, lojové škvarky či carpaccio? Udělejte si čas a podívejte se na náš "celovečerní film", který vás obohatí znalostmi o hovězím mase natolik, že už si na vás nikdo nepřijde! 

Krásný dárek k Vánocům: "DVD bourání hovězího masa a jeho prodej ze dvora"

Propagační předměty (kšiltovky s logem milujuhovezi.cz) na webu ČSCHMS.  

Další zajímavá videa z dílny Českého svazu chovatelů masného skotu (o mase, o chovu masného skotu, z výstav a dalších akcí) na vás čekají na našem youtube kanálu ČSCHMS.

Hovězímu zdar!