Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Kýtu necháme zrát minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a vakuujeme. Ceník níže.
Kontakt: Farma Novotný na milujuhovezi.cz
CENÍK HOVĚZÍHO MASA - Cena za 1 kg masa
Přední vhodné na guláš nebo omáčky |
230,- Kč |
|
Krk na guláš -guláš, mleté, pečení |
230,- Kč |
|
Kližka- guláš, pečení |
230,- Kč |
|
Hrudí- polévka, omáčky, pečení |
160,- Kč |
|
Žebra -polévková |
130,- Kč |
|
Žebra na gril |
160,- Kč |
|
Pupek- roláda, mleté |
180,- Kč |
|
Pupek steak hruška flank |
280,- Kč |
|
Pupek steak bryndák flap |
280,- Kč |
|
Vysoký roštěnec- steak, pečení |
340,- Kč |
|
Krk filet – steak, mleté, omáčky, pečení |
300,- Kč |
|
Svíčková- steak, tatarák |
660,- Kč |
|
Květová špička- steak, tatarák, pečení, omáčky |
380,- Kč |
|
Nízký roštěnec |
410,- Kč |
|
Falešná svíčková -pečení, omáčky, tatarák |
330,- Kč |
|
Váleček z plece -pečení , omáčky tatarák |
330,- Kč |
|
Vrchní šál-steak, omáčky, tatarák |
330,- Kč |
|
Ořech- steak , omáčky, tatarák |
330,- Kč |
|
Líčka |
310,- Kč |
|
Hanger steak veverka |
310,- Kč |
|
Zadní – steak, omáčka, pečení, tatarák |
310,- Kč |
|
Loupaná plec – pečení, steaky |
320,- Kč |
|
Kosti |
10,- Kč |
|
Srdce |
50,- Kč |
|
Jazyk, játra |
50,- Kč |
|
Dršťky vařené |
90,- Kč |
|
Oháňka |
120,- Kč |
|
CENÍK NAŠICH VÝROBKŮ
salám |
270,-Kč |
uzený bůček |
220,-Kč |
uzené libové |
280,-Kč |
uzené hovězí |
410,-Kč |
klobásy |
270,-Kč |
paštika 200 g |
90,- Kč |
dršťková polévka |
40,- (300 ml) 65,- (0,4 l sklenice) |
škvarky |
100,-Kč /Kg |
sádlo |
100,- Kč /Kg |
Suché zrání - po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladicích boxech, při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů
Každé maso, tedy i to kvalitní, potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.
Vyzrálé maso je dva až třikrát křehčí.
Taška malá 2,- Kč
Taška velká 12,- Kč
Vakuovací pytlík malý 2,- Kč
Vakuovací pytlík velký 4,- Kč
Mletí masa 10,- Kč za 1 kg masa
Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Co to Je? Kýtu necháme zrát v chladícím boxu minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a zavakuujeme:
Prémiové hovězí maso min. vyzrání 30 dní ve visu
Ořech |
460,- Kč |
Vrchní šál |
460, Kč |
Květová špička |
540,- Kč |
Nízký roštěnec |
540,- Kč |
Spodní šál |
410,- Kč |
Zadní z kýty |
410,- Kč |
Kližka |
300,- Kč |
Wagyu z Bioparku: objednávejte v našem e-shopu!
Společnost Biopark, jakožto největší chovatel skotu plemene wagyu v ČR, již od roku 20...
Více...
|
ANGUSO: Farmářské trhy Trutnov - Poříčí opět každou sobotu!
Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobo...
Více...
|
BIOPARK má výdejní místa po celé Praze!
Biohovězí od Bioparku, s.r.o. můžete koupit hned na několika místech Prahy: http://www...
Více...
|
Milujuhovezi.cz na webovém projektu "Jen to dobré"
Rozhovor o webu milujuhovezi.cz na webovém projektu Ministerstva zemědělství "Jen to d...
Více...
|