Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Kýtu necháme zrát minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a vakuujeme. Ceník níže. 

  

Kontakt: Farma Novotný na milujuhovezi.cz 

 

CENÍK HOVĚZÍHO MASA - Cena za 1 kg masa

Přední vhodné na guláš nebo omáčky   

230,- Kč

Krk  na guláš -guláš, mleté, pečení

230,- Kč  

Kližka- guláš, pečení

230,- Kč

Hrudí- polévka, omáčky, pečení       

160,- Kč

Žebra -polévková

130,- Kč

Žebra na gril

160,- Kč

Pupek- roláda, mleté

180,- Kč

Pupek steak hruška flank

280,- Kč

Pupek steak bryndák flap

280,- Kč

Vysoký roštěnec- steak, pečení

340,- Kč

Krk filet – steak, mleté, omáčky, pečení

300,- Kč

Svíčková- steak, tatarák

660,- Kč

Květová špička- steak, tatarák, pečení, omáčky

380,- Kč

Nízký roštěnec

410,- Kč

Falešná svíčková -pečení, omáčky, tatarák

330,- Kč

Váleček z plece -pečení , omáčky tatarák

330,- Kč

Vrchní šál-steak, omáčky, tatarák

330,- Kč

Ořech- steak , omáčky, tatarák

330,- Kč

Líčka

310,- Kč

Hanger steak veverka

310,- Kč

Zadní – steak, omáčka, pečení, tatarák

310,- Kč

Loupaná plec – pečení, steaky

320,- Kč

Kosti

10,- Kč

Srdce

50,- Kč

Jazyk, játra

50,- Kč

Dršťky vařené

90,- Kč

Oháňka

120,- Kč

 

CENÍK NAŠICH VÝROBKŮ

 

salám

270,-Kč

uzený bůček

220,-Kč

uzené libové

280,-Kč

uzené hovězí

410,-Kč

klobásy

270,-Kč

paštika  200 g

   90,- Kč

dršťková polévka

40,- (300 ml) 65,- (0,4 l sklenice)

škvarky

100,-Kč /Kg

sádlo

100,- Kč /Kg

Suché zrání - po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladicích boxech, při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů

Každé maso, tedy i to kvalitní, potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.

Vyzrálé maso je dva až třikrát křehčí.

Taška malá 2,- Kč

Taška velká 12,- Kč

Vakuovací pytlík malý 2,- Kč

Vakuovací pytlík velký 4,- Kč

Mletí masa 10,- Kč za 1 kg masa

 

Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Co to Je? Kýtu necháme zrát v chladícím boxu minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a zavakuujeme: 

Prémiové hovězí maso min. vyzrání 30 dní ve visu

 Ořech

 460,- Kč

Vrchní šál

460,­  Kč

Květová špička

540,- Kč

Nízký roštěnec

540,- Kč

Spodní šál

410,- Kč

Zadní z kýty

410,- Kč

Kližka

300,- Kč