Zapékaná papaya s masovou směsí

Zapékaná papaya s masovou směsí

15.06.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

  • 2 papaye
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 rajčata
  • 4 stroužky česneku
  • 2 čerstvé chilli papričky
  • 2 snítky tymiánu
  • 100 ml červeného vína
  • 150 g Camembertu
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Postup přípravy pokrmu

Papayu rozpůlíme a vydlabeme zrníčka. Cibuli nakrájíme na hrubší kostičky, rajčata taktéž, česnek na plátky, chilli na malé kostičky. Cibuli osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme česnek, chilli, zarestujeme, vmícháme maso, zarestujeme, pak rajčata, podusíme, ochutíme tymiánem, podlijeme vínem a dusíme, dokud se voda nevydusí. Masovou směsí naplníme papayu, povrch poklademe sýrem a zapečeme cca 15 minut při 180 °C.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz