ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na 4 porce:
Oloupané brambory nakrájíme na plátky a vyložíme jimi sádlem vymazanou zapékací mísu. Brambory osolíme a opepříme. Na sádle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, orestujeme, vmícháme maso, rajský protlak, ochutíme kmínem, oreganem, solí, mletým pepřem. Jogurt, nasekanou petrželku a vejce dobře promícháme, ochutíme solí a mletým pepřem. Masovou směs rozetřeme na brambory a zalijeme jogurtovou zálivkou. Pečeme v rozehřáté troubě při 200 °C dozlatova. Ozdobíme rajčátkem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz