ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na 4 porce:
Maso nakrájíme přes vlákna na plátky, řádně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na plátky.
Nejlépe ve woku rozpustíme dvě lžíce másla se dvěma lžícemi oleje, pak přidáme maso a opékáme jej, můžeme maso již při opékání mírně osolit a opepřit. Potom přidáme cibuli, promícháme, dosolíme a dopepříme a opékáme dalších 5 -10 minut.
Posypeme moukou, promícháme a opékáme ještě 3 minuty, pak přidáme střídavě zakysanou smetanu a kečup, vše řádně zamícháme, dle potřeby dochutíme a necháme přejít varem.
Až vytvořená omáčka zhoustne, je jídlo hotové.
Příloha: Podáváme nejlépe s hranolkami nebo rýží.
Dobrou chuť přeje Ekofarma
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz