ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4–6 porcí:
Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso, které ze všech stran zprudka opečeme. Dále přidáme rajčata, papriky, mrkev a houby, podlijeme vínem a vše dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec přidáme zázvor, utřený česnek, oregano a bazalku, osolíme, opepříme dle chuti a ještě krátce povaříme. Špagety uvaříme al dente, neboli akorát na skus. Scedíme a podáváme s omáčkou a čerstvě nastrouhaným Parmezánem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz