ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Fazolové lusky jsou zelené, žluté, černé a dost možná i jinak barevné. Je lhostejné, jaké použijeme. Aby se najedly i oči, je vhodné použít směs minimálně dvou barev. Fazolové lusky jsou čerstvé, sterilované a mražené. Je lhostejné, jaké použijeme. Čerstvé vaříme 10 minut, sterilované necháme okapat, mražené hodíme do vařící vody a vaříme čtvrt hodiny.
Na dostatečně velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme mleté maso a za stálého míchání důkladně prosmažíme. Okořeníme, zalijeme vývarem a cca 5 min podusíme. Přidáme téměř měkké fazolové lusky a na mírném ohni dusíme pod pokličkou dalších 5 minut. Rozdělíme na talíře a posypeme ředkvičkami nasekanými na tenké nudličky. Podáváme s bílým pečivem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz