Hovězí péro na česneku

Hovězí péro na česneku

06.08.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

  • 750 g hovězí maso (roštěná)
  • 1/2 paličky česneku
  • sůl
  • 125 g másla
  • olej

Postup přípravy pokrmu

Maso potřeme česnekem a zprudka zatáhneme na oleji, aby zůstalo šťavnaté. Potom ho osolíme a pečeme přiklopené na rozehřátém másle 2 hodiny. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Sos nesmí být moc vodnatý. podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.recepty.eu
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz