ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Nevíme, zda-li guláš ze svíčkové vymyslel opravdu Stroganov. Pak-li že ano, musel to být mistr ve vymýšlení variant. Takový nikdy nekončící, divácky úspěšný seriál na jedno téma. Téměř v každé lepší restauraci dostanete Stroganova a pokaždé bude jiný. Doma zkuste následující.
Svíčkovou nakrájíme na nudličky a rychle ne rozpáleném oleji osmahneme. Cibuli na velmi drobně nakrájíme případně nastrouháme na hrubém struhadle a zpěníme na rozpuštěném másle. Takto připravenou cibuli přidáme k masu a necháme vychladnout. Smícháme smetanu, kečup a worchester. Směsí přidáme k vychladlému masu s cibulí, promícháme a pokrm krátce povaříme. Dochutíme dle libosti. Nevíme, co k tomu doporučoval Stroganov, že by hranolky?
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz