ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na rozehřátém sádle osmahněte na malé kostičky nakrájenou cibuli do hněda.
Cibuli osolte, dobře promíchejte a vyndejte z hrnce na talířek.
Ve zbylém výpeku zprudka opečte kostky z kližky, aby se maso zatáhlo.
Vraťte cibuli do hrnce, zamíchejte a podlijte vývarem.
Snižte plamen, aby omáčka jen probublávala a přidejte papriku, kmín, pepř, majoránku, občas zamíchejte a v případě potřeby podlijte zbytkem vývaru (nebo vodou).
Až maso změkne, přidejte drcený česnek a dochuťte kořením.
Dobrou chuť vám přeje Biopark!
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz