ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na trošce rozpáleného tuku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme maso, osolíme a za občasného promíchání také osmažíme. Zaprášíme kari kořením (množství dle druhu a barvy), promícháme, zalijeme smetanou, přidáme na kostičky pokrájenou dýni a za občasného promíchání a případného podlití vodou, dusíme pod poklicí do změknutí dýně, měla by zůstat na skus. Směs pak zaprášíme moukou, promícháme, a ještě chvilku necháme provařit. Dle chuti dosolíme.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, rýží nebo těstovinami. Pokud používáme moučnatou dýni, která se ráda rozváří, nemusíme někdy ani zahušťovat směs moukou.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz