Čevabčiči s pečeným rajčetem a paprikou

Čevabčiči s pečeným rajčetem a paprikou

21.07.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

4 porce:

  • 400 g mletého hovězího masa
  • 400 g mletého skopového ořezu
  • 200 g cibule
  • 100 g strouhanky
  • 2 vejce
  • lžíce mleté sladké papriky
  • 4 stroužky česneku
  • trochu vody
  • pepř
  • sůl

grilovaná zelenina:

  • 4 rajčata
  • 4 zelené papriky
  • olivový olej
  • česnek

Postup přípravy pokrmu

Maso semeleme, smícháme s jemně krájenou cibulí, vejci a strouhankou, ochutíme solí, čerstvě mletým pepřem, sladkou paprikou a jemně sekaným česnekem. Vše pořádně promícháme s trochou vody (maso pěkně sváže), tvarujeme čevabčiči a pečeme na grilu dozlatova. Nakrájené rajčata a papriky potíráme během pečení směsí olivového oleje a sekaného česneku.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz