Sendvič s hovězím masem

Sendvič s hovězím masem

06.08.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

  • 4 mini ciabatty
  • 12 ks hovězích plátků (cca 350 g)
  • 2 lžice extra panenského olivového oleje
  • 3 lžíce pasty z černých oliv
  • 4 rajčata nakrájená na plátky
  • 45 g rukoly
  • šťáva z 1/2 citronu
  • pepř a sůl

Postup přípravy pokrmu

Rozpečeme ciabattu (8-10 minut na 200°C). Maso osolíme, opepříme a na oleji smažíme 30-60 sekund z každé strany. Bochníčky podélně rozřízneme, spodní polovinu namažeme olivovou pastou a vložíme plátky rajčat a masa. Rukolu smícháme s citronovou šťávou, přidáme ji na maso a přiklopíme horní polovinou ciabatty.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.recepty.eu
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz