ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4 porce:
1. Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky.
2. Citrónovou trávu a chilli nasekáme najemno a orestujeme, přidáme maso, restujeme zprudka, rychle a ihned scedíme.
3. Nakrájíme papriku, cibuli a jarní cibulku, opět zprudka a krátce orestujeme, přidáme klíčky a okapané maso, třtinový cukr, dobře osmahneme a ochutíme ústřicovou, rybí a sojovou omáčkou. Na závěr do směsi vmícháme jemně sekané bylinky – koriandr a bazalku.
4. Jako přílohu k pokrmu doporučujeme rýži.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz