ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
1 porce:
Salsa chimichuri:
Zeleninový špíz:
Bife de cuadril je maso z hovězí kýty. Před grilováním jej potřeme oreganovým olejem a necháme chvíli marinovat. Solíme jej až po otočení na grilu kvůli zachování šťávy v mase. Bife de cuadril podáváme se salsou, s grilovanou slaninou a zeleninovým špízem.
Salsa chimichuri:
Ocet s vodou smícháme 1:1, přidáme najemno nakrájenou zeleninu, oregano, sladkou papriku a olivový olej. Necháme proležet alespoň dva dny.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz