ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4−6 porcí:
Oháňku nasekáme na větší kusy nebo o to požádáme řezníka při nákupu. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli do zlatohněda, vložíme osolenou oháňku, opečeme, okořeníme sladkou i pálivou paprikou, přidáme bobkový list, celý pepř, jalovec i tymián, zalijeme vínem, popřípadě doplníme vodou, aby bylo maso zakryté a pod pokličkou dusíme doměkka, až maso z kostí zlehka odpadává. V tuto chvíli přidáme nakrájené žampiony, krájená rajčata bez semínek, hrášek, citronovou kůru a dochutíme dezertním vínem, prohřejeme a podáváme s chlebem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz