ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4 porce:
Steaky:
Jahodový tatarák:
Papričku očistíme od semínek a najemno nasekáme, v míse ji smícháme se strouhaným zázvorem a olivovým olejem. Do této marinády maso vložíme, necháme odležet, během marinování obrátíme. Po upečení z obou stran maso na talíři osolíme jemnou maldonskou solí, jejíž šupinky se na mase rychle a krásně rozpouštějí. Jahody nakrájíme na malé kostičky, vmícháme sekanou mátu, marmeládu, pár střiků Martini, citronovou šťávu i kůru a necháme dobře vychladit.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz