Medové nudličky

Medové nudličky

10.05.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Kachna na pomerančích, tak proč ne zrovna hovězí na medu? Požitek srovnatelný, ne-li lepší

Ingredience

  • 600 g hovězího masa z roštěnce
  • 1 cibule
  • 1 střední pórek
  • 2 různobarevné papriky
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 3 lžíce medu
  • 3 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • 1 lžíce chilli omáčky
  • 1 lžíce solamylu

Postup přípravy pokrmu

Do směsi smícháme med, kečup, hořčici, worcester, chilli omáčku a solamyl. Do této směsi vložíme na tenké nudličky nakrájené maso a necháme 2 hodiny odležet. Po dvou hodinách maso na rozpáleném oleji zprudka osmahneme, přidáme nakrájenou cibuli, pórek a papriku. Osolíme, opepříme a restujeme, až paprika zkřehne. No, nestálo to za to?

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: Kuchařka ČSCHMS
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz