ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na 1–2 porce:
Zeleninové ratatouille:
Zámecké brambory:
Maso naklepeme na tenké plátky a okořeníme, naskládáme na sebe a zarolujeme do rolády. Roládu překrojíme na 3–4 kusy (šneky) a napíchneme na jehlu. Pečeme na tálu s trochou olivového oleje po obou stranách dozlatova a dopékáme na grilu.
Zeleninu nakrájíme a lehce osmahneme doměkka na olivovém oleji, ke konci ochutíme kořením a zastříkneme bílým vínem. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a orestujeme na olivovém oleji, podle chuti osolíme.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz