ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Steak:
César salát:
Steak:
Maso naporcujeme. Kari pastu dobře rozmícháme v horké vodě s olivovým olejem. Marinádu necháme prochladnout a vložíme do ní porce masa, necháme je 12–24 hodin marinovat. Maso pečeme na grilu a po upečení osolíme hrubozrnnou mořskou solí.
César salát:
Bagetky bez kůrky nakrájíme na kostky a ve středně vyhřátém grilu je vysušíme dokřupava. Česnek a ančovičky nasekáme najemno. V míse vymícháme žloutky s vinným octem, hořčicí, cukrem, pepřem a solí dohladka a postupně za stálého míchání přiléváme olej, až získáme majonézovou emulzi, vmícháme ančovičky s česnekem a dáme do lednice vychladit. Salát nakrájíme a dobře s dresinkem promícháme. Na talíř servírujeme salát, krutony z bagetky a zdobíme hoblinami parmazánu.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz