ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Nejlepší doba na přípravu je období, když rostou. Konzervované houby splní svůj účel, ale, co si budeme povídat, není to ono.
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme v kastrolu. Přidáme maso nakrájené na větší kostky, drobně nakrájenou zeleninu a houby. Vše smažíme asi 10 min. Rajčata nakrájíme a přidáme k masu. Dále přidáme protlak a ochutíme solí a pepřem. Dusíme dalších 10 min. Zalijeme vínem a vývarem. Přidáme na nudličky nakrájené papriky a žampióny a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu, dochutíme a podáváme s rýží či knedlíkem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz