ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Na fazolky:
Na oleji orestujeme dohněda 4 nakrájené cibule. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a restujeme spolu s cibulí, dokud maso nepustí šťávu, ale dáváme pozor, abychom nespálili cibuli. Přidáme papriku a několik vteřin ji restujeme do masa. Nakonec vše osolíme, opepříme, přidáme chilli papričku, utřený česnek a zalijeme vodou asi do poloviny masa a dusíme nejlépe v tlakovém hrnci cca 35 minut doměkka. Guláš nezahušťujeme, zahustí ho cibule.
Na pánvi opečeme na malé kostičky nakrájenou slaninu. Přihodíme zmražené fazolky a restujeme cca 5 minut. Pak přidáme na kolečka nakrájený pórek, papriku nakrájenou na nudličky a restujeme ještě asi 3 - 4 minuty. Osolíme, opepříme a podáváme s gulášem.
Poznámka: Vhodné pro dělenou stravu.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz