ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Proč Oťasovy? Protože Oťas procestoval celý svět a ví, kde je co dobrého. A je štamgast.
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, a orestujeme na tuku se sladkou paprikou. Přidáme rajčatový protlak, hořčici, nakrájenou okurku a rovněž nakrájenou feferonku. Podlijeme vývarem a dusíme, až je maso měkké. Přidáme strouhanou nivu a jader zbavené, na drobné kostičky nakrájené jablko. Zjemníme smetanou, krátce povaříme a můžeme servírovat s bramborem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz