Konšelská játra

Konšelská játra

23.04.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Málokdo si tak debužíroval jako konšelé. Pokusme se mít jako oni!

Ingredience

  • 0,5 kg hovězích jater
  • 2 větší cibule
  • 2 rajčata
  • 2 papriky
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • kečup

Postup přípravy pokrmu

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme játra nakrájená na nudličky. Jakmile se zatáhnou, přidáme protlak a dusíme, až jsou játra téměř měkká. Přidáme nakrájená rajčata a papriky, mírně podusíme a zahustíme rozšlehanými vejci. Dochutíme solí, pepřem a kečupem. Podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: Kuchařka ČSCHMS
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz