ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Světe div se, klasický trojobal pozpátku a ještě k tomu na hovězí! Ale výborné.
Maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme a necháme půl hodiny odležet. Na kuchyňskou desku nasypeme strouhanku a maso v ní po obou stranách naklepeme. Naklepané maso obalíme v rozšlehaných vejcích a na oleji osmažíme do růžova. Na tuku a výpečku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Vlijeme do pekáčku a to rovnoměrně rozložíme plátky osmahlého masa. Zalijeme vývarem, přikryjeme a ve vyhřáté troubě pečeme, až se vývar vypaří a maso je měkké. Podáváme s bramborem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz