GASTRONOX: Zpracovatelé, chraňte své maso a výrobky

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

Den po instalaci nového zařízení Datalogger, které hlídá velmi sofistikovaným způsobem teplotu a relativní vlhkost v chladícím boxu, vypadl (nad očekávání) v odpoledních hodinách jistič. Celý průběh havárie bylo možné sledovat přes mobilní telefon, tablet či počítač, ale bohužel tomu tak nebylo. V 6 hodin ráno přesahovala teplota v boxu již neuvěřitelných 18°C. Přitom stačilo velmi málo a pohromě se dalo zabránit, proto chraňte své zásoby a buďte informovaní vždy a všude...

Fotografie "hlídacích" systémů a grafy, které byly v průběhu havárie pořízeny, naleznete na fb.  

Príma den a teplotu pod kontrolou vám přeje...

Karel Svoboda, Gastronox (fb

Související bleskovky
29.10.2024

Podzimní nabídka masa wagyu

dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou masa z produkce Wagyu farmy Műller
Přečíst...
17.09.2024

ANGUSO: Farmářské trhy 2024

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
30.08.2024

FARMA MACHAČ: prodej vyzrálého hovězího je za dveřmi!

V pátek 6.9. zavážíme Roudnici nad Labem, Litoměřice, Lovosice, ...
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz