GASTRONOX: Zpracovatelé, chraňte své maso a výrobky

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

Den po instalaci nového zařízení Datalogger, které hlídá velmi sofistikovaným způsobem teplotu a relativní vlhkost v chladícím boxu, vypadl (nad očekávání) v odpoledních hodinách jistič. Celý průběh havárie bylo možné sledovat přes mobilní telefon, tablet či počítač, ale bohužel tomu tak nebylo. V 6 hodin ráno přesahovala teplota v boxu již neuvěřitelných 18°C. Přitom stačilo velmi málo a pohromě se dalo zabránit, proto chraňte své zásoby a buďte informovaní vždy a všude...

Fotografie "hlídacích" systémů a grafy, které byly v průběhu havárie pořízeny, naleznete na fb.  

Príma den a teplotu pod kontrolou vám přeje...

Karel Svoboda, Gastronox (fb

Související bleskovky
19.02.2025

ANGUSO: Farmářské trhy 2025

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
03.01.2025

Velkostatek Tetín: vyzrálé hovězí

Prodáváme (nejen) vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene aberdeen angus z vlastního chovu...
Přečíst...
12.12.2024

MILUJUHOVĚZÍ: Kouzelné Vánoce

a do nového roku pevné zdraví, štěstí, lásku, přátelství a zůstaňte věrni hovězímu!  Tým MH
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz