GASTRONOX: Provoz řeznictví, farmy či restaurace

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

...a co vše může do budoucna sám ovlivnit. Jak zefektivnit provoz úsporou pracovní síly a snížit spotřebu elektrické energie a časovou náročnost pracovního procesu. Úspěšný bude ten, kdo nabídne zákazníkům nejenom vysokou kvalitu a produkt s benefitem, ale těchto ukazatelů dosáhne s přiměřenými náklady. A to je kámen úrazu.  Mnoho provozoven neumí efektivně využít moderních technologií. Příliš operací se během týdne provádí v malém množství a opakovaně. Z toho plynou nároky na čas, pracovní sílu, neefektivní využití surovin a nákupu ve velkém a tak dále.

Existují zařízení, která umí zastat práci několika strojů a několika pracovníků.

Ing. Jaroslav Krejčí, friulinox.cz

Karel Svoboda, gastronox.cz

Související bleskovky
29.10.2024

Podzimní nabídka masa wagyu

dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou masa z produkce Wagyu farmy Műller
Přečíst...
17.09.2024

ANGUSO: Farmářské trhy 2024

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
30.08.2024

FARMA MACHAČ: prodej vyzrálého hovězího je za dveřmi!

V pátek 6.9. zavážíme Roudnici nad Labem, Litoměřice, Lovosice, ...
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz