GASTRONOX: Provoz řeznictví, farmy či restaurace

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

...a co vše může do budoucna sám ovlivnit. Jak zefektivnit provoz úsporou pracovní síly a snížit spotřebu elektrické energie a časovou náročnost pracovního procesu. Úspěšný bude ten, kdo nabídne zákazníkům nejenom vysokou kvalitu a produkt s benefitem, ale těchto ukazatelů dosáhne s přiměřenými náklady. A to je kámen úrazu.  Mnoho provozoven neumí efektivně využít moderních technologií. Příliš operací se během týdne provádí v malém množství a opakovaně. Z toho plynou nároky na čas, pracovní sílu, neefektivní využití surovin a nákupu ve velkém a tak dále.

Existují zařízení, která umí zastat práci několika strojů a několika pracovníků.

Ing. Jaroslav Krejčí, friulinox.cz

Karel Svoboda, gastronox.cz

Související bleskovky
19.02.2025

ANGUSO: Farmářské trhy 2025

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
03.01.2025

Velkostatek Tetín: vyzrálé hovězí

Prodáváme (nejen) vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene aberdeen angus z vlastního chovu...
Přečíst...
12.12.2024

MILUJUHOVĚZÍ: Kouzelné Vánoce

a do nového roku pevné zdraví, štěstí, lásku, přátelství a zůstaňte věrni hovězímu!  Tým MH
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz