Videa o zpracování hovězího masa nejen pro chovatele

02.01.2024
Miluju hovězí

Naučit se hovězí maso správně bourat a zacházet s ním podle ověřených pravidel je alfou a omegou k získání co nejkvalitnější suroviny. Celá řada zajímavých videí k bourání čtvrtí (nejen pod taktovkou Františka Kšány, ml.), využití jednotlivých partií, legislativní požadavky provázející tento proces může být užitečným vodítkem nejen našim chovatelům/zpracovatelům, ale také všem milovníkům hovězího a zákazníkům, kteří chtějí vědět a znát jakým procesem musí hovězí maso ideálně projít před tím, než si z něho připraví všední i nevšední kulinární zážitek. 

Videa naleznete pod záložkou v hlavním menu webu MH "PRO FARMY nabízející maso":

Videa zpracování hovězího masa | Miluju hovězí (milujuhovezi.cz)

 

Související novinky
04.05.2024

EKOFARMA ÚLOVICE: Dextři a hovězí jazyk s křenovou omáčkou

Přečíst...
21.03.2024

Leták A5 dělení hovězího masa pro zákazníky

Přečíst...
21.11.2023

Advent, Vánoce, Nový rok...

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz