Blížící se termín distribuce vyzrálého hovězího masa 50% Wagyu x 50% Aberdeen Angus od úterý 26.9.2017 v naší prodejně v Mněticích...

Více...
 

Ve zracím boxu už dozrává další masíčko a na 25. - 27. 9. plánujeme rozvoz, termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso formou balíčků bude v Plzeňském kraji opět k odběru 5. října. Objednávky a více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso z Plzeňského kraje bude opět k prodeji 14. září 2017. Více info na www.farmaborek.cz.

Více...
 

 
Na webu MILUJUHOVEZI se zatím prezentují pouze členové našeho svazu, většinu z nich známe osobně a za většinu z nich bychom mohli směle strčit ruku do ohně, ale neděláme to, protože člověk nikdy neví, kvalita se může zlepšit, ale také zhoršit, ale naše členství je do jisté míry garancí, že si spotřebitel zakoupí skutečně dobré maso také z pohledu kulinárního (vyzrálé) a většinou i s dobrou radou co se týče přípravy. Spousta našich chovatelů se s masem doslova mazlí a dokáží již zákazníkovi zcela profesionálně poradit a vyhovět.

 

V současné době stále pracujeme na optimalizaci systému na našem webu MILUJUHOVEZI,  který je již nyní uživatelsky přívětivější (viz KOUPÍM hovězí maso) a nabízí chovatelům možnost lepší prezentace jejich farem, nabídky masa a akcí. Spotřebitel pak má díky přehlednějšímu profilu možnost zjistit v krátké době maximum potřebných informací o konkrétní farmě. Nově mají zákazníci možnost ohodnotit nákup a spokojenost s nákupem a masem samotným a přidat ke konkrétní farmě (profilu) množství hvězdiček, které si zasloužísmile.

 

Takže už víte, proč se nebát domácího českého hovězího masa.  Na našem webu najdete také plno užitečných rad jak s masem při/po nákupu naložit (nákup kvalitního masanákup vyzrálého masa), jak zacházet s masem vakuově baleným, jak si počínat před vlastní kulinární úpravou, ale možná si stále úplně nevěříte. Pak jsou tu pro vás kurzy několika českých kulinářských škol, které na svých webech a fb profilech nabízejí zájemcům možnost naučit se pracovat (nejen) s hovězím masem:

Kurzy PRAKUL

Kurzy CHEFPARADE (milujusteak.cz)