Klasický hovězí burger

add Maso v burgeru je možné doplnit podle vaší chuti a bude vždy výborný. Příprava této pochoutky je snadná - rozkrojit housku, připravit maso a vyskládat nejrůznější druhy přílohy dovnitř. Ale zkoušeli jste už péct domácí housku? My vás to naučíme.
Více... Více...

Farmářský guláš

add Guláš vonící houbami a zeleninou.
Více... Více...

Masové knedlíčky s majoránkovou omáčkou

add Masovo-kroupové knedlíčky s majoránovou omáčkou jsou k nalezení již ve středověkých kuchařkách.
Více... Více...

Steak z hovězí roštěné

add Steak z hovězí roštěné s bramborou plněnou špenátem. 
Více... Více...

Znojemská hovězí pečeně

add Když jde o Českou kuchyni, musíme mezi Svíčkovou a Koprovou omáčku určitě zařadit i tu Znojemskou!
Více... Více...

Polský bigos

add Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.
Více... Více...

Zálesácký guláš

add Vařil-li pravý zálesák guláš, přidal všechno co měl v množství přiměřeném. Muselo toho být hodně, muselo to být vydatné a muselo to chutnat. Základem vždy bylo maso a fazole.
Více... Více...

Steakový závitek s Hermelínem

add Hermelín – Král sýrů, svíčková – Královna masa. Spojme královský pár v požehnaný a nerozlučný svazek. Královská krmě je na světě.
Více... Více...

Hovězí po čínsku

add Čína je převeliká země, navíc pověstná velkými ohňostroji, Velkou čínskou zdí i kulinářským uměním, které je přec pro nás z říše orientu. Nicméně se i tak může státi velkým gastronomickým zážitkem.
Více... Více...

Španělské ptáčky

add Jak se španělský ptáček českou specialitou stal? Ptáček coby pokrm v podobě hovězí rolky má nejhlubší kořeny v židovské kuchyni.
Více... Více...

Sekaná s olivami a moravským uzeným

add Italské olivy, moravské uzené, česká kuchyně? Proč ne. Vzájemně se to krásně a chutně doplňuje. Vyzkoušejte!
Více... Více...

Pěna z uzeného jazyka s červenou řepou

add Jemná pěna z uzeného jazyka doplněná marinovanou okurkou a červenou řepou je sikvělý rozjezd pro nabuzení chuťových buněk. 
Více... Více...

Medvědí tlapa

add Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Více... Více...

Plzeňský karbonát

add Pivaři zpozorní, neb dle rčení, že dvě dobré věci nemohou dát dohromady nikdy věc špatnou, mohou se nyní těšit na kulinářský zážitek.
Více... Více...