Farmářský guláš

add Guláš vonící houbami a zeleninou.
Více... Více...

Minihamburgery

add Minihamburger je obyčejný karbanátek, který jistý plzeňák ve světě za velkou louží povýšil na nadkarbanátek. Jedí ho po celém světě, občerstvení typu fast food s hamburgery najdete naprosto všude. 
Více... Více...

Hovězí se zeleninou a jablky

add Jednoduché, zdravé a navíc i chutné. Co víc si přát?
Více... Více...

Sekaná s olivami a moravským uzeným

add Italské olivy, moravské uzené, česká kuchyně? Proč ne. Vzájemně se to krásně a chutně doplňuje. Vyzkoušejte!
Více... Více...

Guláš starého pastevce

add Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou. Slovo je odvozeno z maďarského „gulya“ (stádo hovězího dobytka), ze kterého pochází maďarský název gulyás.
Více... Více...

Cikánský kotlík

add Cikánský kotlík je pořádná polévka ze silného masového vývaru a plná zeleniny, luštěnin, masa, uzenin a obilovin.
Více... Více...

Hovězí roštěná na česneku

add Naprosto dokonalá trojkombinace - hovězí roštěná na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Více... Více...

Ruský boršč

add Existuje mnoho způsobů jak připravit ruský boršč a záleží jen na tom, kdo ho připravuje. Ale jedno mívají boršče vždy společné – maso, červenou řepu a zeleninu.
Více... Více...

Klasický hovězí burger

add Maso v burgeru je možné doplnit podle vaší chuti a bude vždy výborný. Příprava této pochoutky je snadná - rozkrojit housku, připravit maso a vyskládat nejrůznější druhy přílohy dovnitř. Ale zkoušeli jste už péct domácí housku? My vás to naučíme.
Více... Více...

Vídeňský řízek s bramborovým salátem

add Ve Vídni podávají porci bramborového salátu s porcí salátu z polníčku ve sladkokyselém nálevu.
Více... Více...

Masové knedlíčky s majoránkovou omáčkou

add Masovo-kroupové knedlíčky s majoránovou omáčkou jsou k nalezení již ve středověkých kuchařkách.
Více... Více...

Masové švédské kuličky

add Masové švédské kuličky či norské placičky, záleží na vás. Nové koření spolu s muškátovým oříškem a mletým zázvorem dají „karbanátkům“ jiný, cizokrajný šmak, než jsme v Česku zvyklí.
Více... Více...

Hovězí vývar s knedlíčky

add Hovězí vývar s knedlíčky a zeleninovým Julienne (čti žilijen). Julienne  je v kuchařské hantýrce výraz pro tenké nudličky. Rozumí se jím zelenina v syrovém stavu, kterou vkládáme do talíře a přeléváme silným hovězím vývarem.
Více... Více...

Telecí na hříbkách a smetaně

add Každý zkušený houbař má svoje "místečka" odkud vždy nějaké hříbky přinese...
Více... Více...