Tradiční Thajský salát z masa a hub

add Thajskou kuchyni tvoří pět základních chutí z pěti základních surovin prvotřídní kvality. Důležitá je pak rychlá a jednoduchá úprava těchto surovin. My si vytvoříme tradiční Thajský salát z masa a hub.
Více... Více...

Ruský boršč

add Existuje mnoho způsobů jak připravit ruský boršč a záleží jen na tom, kdo ho připravuje. Ale jedno mívají boršče vždy společné – maso, červenou řepu a zeleninu.
Více... Více...

Fazolový salát s hovězím

add Pikantní fazolový salát s hovězím masem je velmi chutný, můžete jej podávat buď jako samostatný pokrm s pečivem nebo se dobře hodí ke grilovaným masům.
Více... Více...

Minutková svíčková

add Do třiceti minut můžete podávat vynikající, po špeku voňavou a bílým vínem vyladěnou minutkovou omáčku se steakem z pravé svíčkové a slaninou. 
Více... Více...

Hovězí „stew" s červeným zelím

add Hovězí maso dušené s kořeninovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew" s červeným zelím. 
Více... Více...

Hovězí steak s jahodovým tatarákem

add Extravagantní, ovšem velmi jednoduchá je kombinace hovězího masa s čerstvými jahodami ochucenými suchým Martini a čerstvou mátou.
Více... Více...

Hovězí maso s citronem

add Prostě recept s hovězím masem...
Více... Více...

Hovězí na burgundský způsob

add Burgundsko vděčí za své jméno kmenům germánských Burgundů, kteří založili v 5. století v jihovýchodní Galii svoji říši, jež se v 6. století stala součástí franské říše a my vděčíme Burgundám za vinikající víno.
Více... Více...

Hovězí vývar s knedlíčky

add Hovězí vývar s knedlíčky a zeleninovým Julienne (čti žilijen). Julienne  je v kuchařské hantýrce výraz pro tenké nudličky. Rozumí se jím zelenina v syrovém stavu, kterou vkládáme do talíře a přeléváme silným hovězím vývarem.
Více... Více...

Zapékaná papaya s masovou směsí

add Zapékaná papaya s masovou směsí. Papaya dodává pokrmu jemnou chuť, na Jamajce sbírají v pralese jako my smrkové šišky. Nemáte-li ji po ruce, můžete ji nahradit malou dýní, nebo hruškou.
Více... Více...

Dušený hovězí krk na zelenině

add Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.
Více... Více...

Tatarský biftek

add Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob
Více... Více...

Silná hovězí polévka

add Silná hovězí polévka s houbami, ozdobená pažitkou.
Více... Více...

Hovězí po čínsku

add Čína je převeliká země, navíc pověstná velkými ohňostroji, Velkou čínskou zdí i kulinářským uměním, které je přec pro nás z říše orientu. Nicméně se i tak může státi velkým gastronomickým zážitkem.
Více... Více...