Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 28.10.-30.10.. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na nádherné tetínské vyhlídky - 3 km od Berouna, stavte se do prodejny THE FARM SHOP, umístěné z čela zámku...

Více...
 

Každý měsíc pro Vás připravujeme bio hovězí maso od nás z farmy v Černé Vodě. Jde o balíčky po cca 10 kg...

Více...
 

Grilovací sezóna je sice u konce, ale hovězí maso se i v tento čas těší velké oblibě a to díky své výživové hodnotě či výrazné a specifické chuti, které se dá využít třeba i v kombinaci s kořenovou zeleninou, kterou teď řada z vás sklízí na svých zahrádkách. I když řada lidí preferuje před ostatními druhy masa právě hovězí, na jeho spotřebě se to zatím nijak valně neprojevuje a stále se drží pod hranicí 10 kg/osobu, což je bezesporu velká škoda! Přitom řada našich chovatelů má již technologii zpracování a zrání natolik zmáknutou, že je kulinární zážitek v podstatě  zajištěn, pokud použijete správnou partii ke vhodné úpravě. A jak na to? Jak si to kvalitní maso opatřit a jak ho správně "udělat"? Vše potřebné zjistíte na tomto webu, pár doporučení naleznete níže...

 

  

Pravidelně aktualizujeme "bleskovky" - krátké úderné zprávy s aktuální nabídkou jednotlivých farem

Toho "svého" nejbližšího/nejlepšího chovatele a zpracovatele hovězího masa najdete jednoduše v sekci "Koupím hovězí maso"

Důležité kulinární rady a vhodnost jednotlivých partií/svalů ke konkrétní kulinární úpravě najdete u "Dělení hovězího masa"

Cenné rady Františka Kšány ml.: Jak na bourání masa (přední čtvrť, zadní čtvrť), jak na kulinární úpravu, jak na tatarák, lojové škvarky či carpaccio?

Udělejte si čas a podívejte se na náš "celovečerní film", který vás obohatí znalostmi o hovězím mase natolik, že už si na vás nikdo nepřijde! 

Krásný a užitečný dárek: "DVD bourání hovězího masa a jeho prodej ze dvora"

Propagační předměty (kšiltovky s logem milujuhovezi.cz) na webu ČSCHMS.  

Hovězímu zdar!